HSV:ssä lainalla oleva Joel Pohjanpalo toivoo, että kausi saadaan Saksassa pelattua loppuun. Pohjanpalo on Hampurissa lainalla Bayer Leverkusenista,

Hyökkääjä kertoi Bundes-Luke -podcastin vierailussaan, että kautta on ”virallisesti lykätty 30.4. asti.”

– Augsburg treenailee jo pienryhmissä, mutta ilman kaksinkamppailuja. Sama Wolfsburgilla. Iso ongelma on se, että ihmisillä loppuu sopimukset 30.6., Pohjanpalo totesi.

Kausi pitäisi täten saada päätökseen ennen kyseistä päivämäärää. HSV on sarjataulukossa kolmantena, kun pelejä olisi jäljellä yhdeksän.

– Toki niitä sopimuksia pystyisi mahdollisesti pidentämään, mutta se on taas eri soppa.
Enemmän kannatan sitä, että pelataan kausi loppuun, oli katsojia tai ei. Vaikka ei se niin kivaa ole. Ennemmin silti se, kuin kausi keskeytettäisiin vallan, maalipyssy heittää.

Pohjanpalon mukaan se on urheilullisesti täysi katastrofi, mikäli kausi jää kokonaan pelaamatta. Hän korostaa, että päätös on kuitenkin viisaampien käsissä. Pohjanpalon kommenteista pystyy myös päättelemään jotain, missä hän aikoo tulevaisuudessa pelata.

– HSV:llä ei ole osto-optiota ja minulla on pari kautta sopimusta vielä Leverkusenin kanssa jäljellä, joten sinne on tarkoitus palata heinäkuun 1. päivä.

Bundes-Luke -podcast