Huuhkajien otteluiden televisiointi painottuu vuodesta 2022 eteenpäin Ylelle. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon siitä, mistä mitkäkin Huuhkajien pelit näkyvät.

Näytä sisällysluettelo

Huuhkajat TV

Huuhkajien otteluiden televisiointi on herättänyt viime vuosina paljon kysymyksiä. Tilanne selkeytyy vuodesta 2022 lähtien, kun YLE televisioi käytännössä kaikki Huuhkajien ottelut. Ottelut näkyvät Ylen kanavilla sekä suoratoistopalvelu Yle Areenassa.

Huuhkajien otteluiden TV-oikeudet

Huuhkajien otteluiden tv-oikeudet omistaa tällä hetkellä Yleisradio. Yle on hankkinut tv-oikeudet Huuhkajien otteluihin aina vuoteen 2028 saakka. Sopimus sisältää Suomen vuoden 2022 Nations League -ottelut, EM-karsinnat vuoden 2024 kisoihin sekä harjoitusottelut.

Yle näyttää vuosien 2022 ja 2026 MM-kisat yhdessä MTV:n kanssa. Vuosien 2024 ja 2028 EM-kisat näkyvät myös Ylen kanavilla.

Huuhkajat kuuluu kattojärjestö UEFA:n alaisuuteen, ja se osallistuu sen myötä MM-karsintoihin, EM-karsintoihin sekä Euroopan Nations Leagueen. Alla listattuna eri arvoturnaukset ja karsinnat tv-oikeuksien mukaisesti.

TurnausTV-oikeudet
Harjoitusottelut vuosina 2022-28YLE ja NENT Group
EM-karsinnat vuoden 2024 EM-kisoihinYLE
EM-kisat 2024YLE
MM-kisat 2026YLE ja MTV
EM-kisat 2028YLE
  • Vuodesta 2028 eteenpäin Huuhkajien tv-oikeudet ovat vielä auki.

Ylen Huuhkajat tv-tiimi

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Huuhkajat ja Viafree

Viafree ei enää näytä Huuhkajien otteluita. Yle hankki Huuhkajien otteluiden tv-oikeudet, joten kaikki Suomen karsintapelit näkyvät Ylen kanavilla ja Yle Areenassa.

Usein kysytyt kysymykset

FAQ – Huuhkajat televisionti
Onko Suomen peleihin ilmaisia livestreamejä?
Ketkä selostavat Huuhkajien pelejä?
Mistä näkee Huuhkajien Nations League -ottelut?
Mikä TV-kanava näyttää Huuhkajien pelit?