Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen ei tällä hetkellä harjoittele joukkueena. Koronavirus jyllää myös Saksassa vakavana, joten Bundesliiga on tauolla.

Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke -podcastissa, että pian hän pääsee ehkä kuntoilemaan oman kotinsa katon alla.

– En tiedä ymmärsinkö oikein, mutta mun mielestä meille tuodaan juoksumatot kotiin. En tiedä mihin se täällä mahtuu. Varmaan parvekkeelle. Täytyy laittaa joku kaljapullo roikkumaan eteen, niin jaksaa juosta, Hradecky heitti vitsihuumorilla podcastissa.

Asiassa on kuitenkin yksi ilmeinen ongelma.

– Eihän sitä mahdu kantamaan tuolla rappukäytävässä. Tarvitaan nosturi saatana, Huuhkaja-kassari naureskeli.

Vaikka Hradecky aika ajoin viljelee kevyttä kommenttia, ottaa hän koronaviruksen vakavasti. Hänen mukaansa tauko peleistä oli pakon sanelema ja ihmisten terveys ajaa kaiken edelle. Turkulainen kaipaa selvästi kuitenkin takaisin tositoimiin. Ihan liikaa tekemistä hän ei ole nimittäin Düsseldorfin kodissaan keksinyt.

– Selailen nettiä, katselen Youtubea ja välillä vähän pelailen nettipokeria.

Bundesliigan tauko sattui Leverkusenin kannalta harmittavaan paikkaan, sillä joukkue oli huippuiskussa. Edellisestä viidestä sarjapelistä tuloksena oli neljä voittoa ja yksi tasapeli. Myös Eurooppa-liigassa peli on kulkenut.

– Niin paljon mahista voittaa asioita, että haluan pelata kauden loppuun. Kova vauhti meni poikki, mutta laitetaan sitä vain lisää, kun homma jatkuu, Hradecky ajatteli positiivisin mielin.

Bundes-Luke -podcast