Lukas Hradecky lähetti aurinkoiset terveisensä Bayer Leverkusenin faneille sosiaalisen median välityksellä. Ssksalaiseura julkaisi videon maalivahdista, joka selvästi ei ollut vaipunut synkkyytteen vakavan koronaviruspandemian keskellä.

Hradecky kannusti ihmisiä pysymään positiivisina kriisistä huolimatta.

– Minä pysyn kotona. On ihmisiä, jotka ovat töissä teille kaupoissa ja sairaaloissa. Meidän pala kakkua ei ole niin paha. Meidän täytyy vain pysyä kotona ja voimme silti jatkaa harrastuksiamme, hymyilevä Hradecky lausui saksaksi ja kohotti samaan aikaan olutpullon ilmaan aurinkoisella parvekkeella.

Videon loppuun Hradecky toivotti kaikille terveyttä ja kaikkea hyvää. Turkulaiskassari on tunnetusti laatuoluiden ystävä. Ilmeisesti hyvän mielen lähettiläs laskee oluen juonnin jo harrastuksekseen.

Saksan Bundesliiga on Euroopan kaikkien muiden sarjojen tavoin tauolla. Hradecky kertoi fiiliksistään aiemmin tällä viikolla Bundes-Luke -podcastissa.