Saksalaismedioissa on liikkunut huhuja, että Bayer Leverkusen on 1. FC Kaiserslauternin maalivahti Lennart Grillin perässä. 21-vuotiaasta kassarista povataan seuraajaa Lukas Hradeckylle.

Leverkusenin tolppien välissä dominoiva Hradecky joutui vastaamaan kiperään kysymykseen tuoreessa Bundes-Luke -podcastissa. Toimittaja Kim Kallström yhdisti kaksi siirtohuhua yhteen, jonka lopputulema oli se, että onko Hradecky peräti siirtymässä Bayern Müncheniin?

Bayernin legendavahti Manuel Neueria ollaan nimittäin viemässä kovaa vauhtia Lontooseen Chelsean paitaan. Tämä avaisi Hradeckylle mahdollisuuden nousta jo vuosia puhuttuun pestiin Bayernin veräjänvartijaksi.

– Ei ole soittoa vielä kuulunut. Neuerin taakse en mene, sen olen sanonut. Meidän kakkosveskari on kyllä aika vanha, joten siinä mielessä edessä on ihan luonnollinen muutos, Hradecky vastasi kiperään kysymykseen.

– Korostan, että mun on tosi hyvä olla täällä (Leverkusenissa), ja Neuerilla on vielä sopimusta jäljellä. Ei ole nyt jalkapallohuhut ihan ykkösenä mielessä vallitsevan tilanteen vuoksi, turkulainen totesi.

Bundes-Luke -podcast