Mika Nurmela kehui Me mennään kisoihin -uutuuskirjassa Huuhkajien sitoutumisen tasoa viime EM-karsinnoissa. Hän kertoi kirjassa Arvokisat -svuston mukaan yhden loistavan konkreettisen esimerkin pelaajiston halusta pelata Suomi-paidassa.

Valmentajan kertoman mukaan toppari Sauli Väisänen oli laittanut seurajoukkueelleen jauhot suuhun.

– Sauli oli sanonut, että hän menee huomenna Suomen maajoukkueen kokoontumiseen, ja jos on terve, hän pelaa. Ne ihmiset voisivat sanoa, että sitten et enää pelaa tässä joukkueessa. Tällainen kertoo, miten paljon pelaaja haluaa olla maajoukkueen mukana. Tällaiset asiat merkitsevät minulle todella paljon, maajoukkuelegenda Nurmela kertoo kirjassa.

Seurajoukkue ei olisi halunnut päästää vaivoista kärsinyttä Väisästä maajoukkueen mukaan.

Arvokisat -sivuston juttu

Artikkelikuva: Jussi Eskola