Venäjän pääsarja on yksi harvoista isoista sarjoista Euroopassa, mikä ei ole vielä joutunut tauolle koronavirustilanteen vuoksi. Sunnuntaina nähtiin täten suomalaispelaajan edesottamuksia, kun Roman Eremenko urakoi täydet peliminuutit Rostovin paidassa.

Rostov kärsi kotonaan 1-3-tappion Lokomotiv Moskovalle. Eremenko teki alkuviikon sarjaottelussa upean maalin CSKA Moskovan verkkoon, mutta Lokomotivia vastaan hän jäi ilman tehoja. Ottelu oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisellä puoliskolla, kun taululla komeili 0-3-lukemat Rostovin synkän kahdeksanminuuttisen vuoksi. Lokomotiv iski nimittäin kolmesti aikavälillä 34-42 peliminuuttia.

Eremenko on pelannut nyt kolmessa ottelussa peräkkäin täydet peliminuutit. Kauden 17 sarjaottelussa hän on iskenyt viisi maalia. Vielä ei ole tullut ainakaan julkisuuteen selvyyttä, onko Eremenko mahdollisesti käytettävissä tai mukana Suomen EM-projektissa. 32-vuotias taituri ei ole pelannut maajoukkueessa sitten syyskuun 2016.