La Ligassa pelaava Sevilla taitaa olla osimoilleen ainoa seura, jossa Teemu Pukki ei onnistunut murtautumaan kokoonpanon vakiomieheksi. Otteluita kertyi Espanjassa vain yksi. Vastassa oli tuolloin Racing Santander.

Pukki paljasti tuoreessa Pukki Party -podcastissa, että hän meinasi ennen Racing-ottelua debytoida jo Real Madridia vastaan. Tarjolla oli niin sanotut jämäminuutit, kun Sevilla johti kuninkaallisia lukemin 4-3.

– Valmentaja laittoi mut lämmittelemään sillä ajatuksella, et mä olisin menossa kentälle viimesiks minuuteiks. Se yleensä tykkäs antaa debyytin silleen, että pääsee viimesiks minuuteiks kentälle johtoasemassa, mutta sit vasen pakki kertoi, että nyt pitää tulla vaihtoon. Se debyytti vähän kuivui siihen, Pukki totesi podcastissa.

– Mut sit myöhemmin pääsin Racing Santanderia vastaan kentälle, ja siinä oli viel yks iso paikka, josta olisi voinut tehdä maalinkin, mut se jäi silloin tekemättä. Sit oikeestaan aika nopeasti sen jälkeen mulla meni nilkka ja olin sivussa vähän aikaa. Sen loukkaantumisen aikana vaihtui valmentajat kakkos- ja ykkösjoukkueessa, ja sen jälkeen jouduin vähän sivuraiteille. Sieltä ei oikein ikinä noustu, että seuraava vuosi meni enemmän pelejä kattoessa kuin pelatessa.

Pian tämän jälkeen edessä oli paluu Suomeen ja seuraksi valikoitui HJK. Pukki ei koskaan saanut Sevillan johtoportaalta selitystä, miksi homma jäi hänen osaltaan piippuun.

– Ikinä ei saanut selitystä, että mikä siinä oli.

– Piti olla palaveri, jossa kerrotaan, mikä tässä on, mutta sitten ne siirsi ja siirsi sitä. Se on jääny harmittaa vähän, mutta sit tuli mahdollisuus tulla takaisin Suomeen ja päädyin ottamaan sen mahdollisuuden.

Pukki Party -podcast