Teemu Pukki on koko jalkapalloilevan Englannin tavoin karanteenissa koronaviruspandemian hillitsemiseksi. Norwich-talismaani ei saa turhaan poistua tällä hetkellä kotoaan. Hän kertoi kuulumisensa Pukki Party -podcastissa.

– Käytännössä kotona pitää viettää aikaa. Kaupassa ja apteekissa saa käydä, sekä kerran päivässä saa onneksi ulkoilla/lenkkeillä tunnin verran. Meillä on onneksi kiva takapiha, jossa voi viettää aikaa perheen kanssa, niin ei tarvitse sisällä olla koko päivää. Täällä on tosi keväinen keli. Makoilen juuri nyt perheen kanssa auringossa, kun lämpöasteita on noin 15, Pukki sanoi podcastissa.

Täysin laakereilla makoiluksi maalipyssyn karanteeni ei tietenkään mene.

– Kuntopyörä tuotiin kotiin. Sen lisäksi on voimatreenejä ja vaimon kanssa vähän kuntopiiriä, jotta pysyy kunto yllä. Pääosin päivä menee lapsen kanssa leikkiessä. Se on paras puoli ollut tässä koronassa, Pukki toteaa.

Valioliiga on toistaiseksi tauolla muiden Euroopan pääsarjojen tavoin. Sen jatkumisesta ei ole tihkunut vielä konkreettisia arvioita edes Pukin korviin.

Pukki Party