Instagramissa EM-kisahuumaa luova euro2020-tili loi torstaina päivityksessään suomalaisittain kiperän kysymyksen. EM-kisatili kehoitti päivityksessään valitsemaan vain toisen kahdesta suomalaislegendasta. Vaihtoehtoina olivat Mikael Forssell ja Teemu Pukki.

Vielä muutama vuosi sitten vastausten tulos olisi todennäköisesti ollut erilainen, mutta nyt Pukki-hypetyksen keskellä ei ole vaikea arvata voittajaa. Julkaisun kommenteista käy nopeasti ilmi, että Pukki on tällä hetkellä selvästi kuumempi nimi. Valtaosa vastanneista oli valinnut hänet. Mukaan oli mahtunut myös muutama ”Litmanen”.

Forssell on Jari Litmasen jälkeen Suomen A-maajoukkueen kaikkien aikojen toiseksi kovin maalihai. Hän on onnistunut maalinteossa 29 kertaa yhteensä 87 maaottelussa. Pukki on listalla heti Forssellin jälkeen kolmantena. 80 ottelussa on tullut 25 maalia.