Huuhkajien historiallinen EM-avausottelu piti pelata Kööpenhaminassa kesäkuun alkupuolella. Koronaviruksen vuoksi EM-kisat siirrettiin ja samalla alkoi spekulaatio siitä, pelataanko edelleen niissä kaupungeissa ja niillä stadioneille, mitä alun perin määrä oli. Yksi iso kysymysmerkki oli nimenomaan Parken.

Perjantaina Tanskan jalkapalloliitto DBU ilmoitti virallisesti UEFAlle, että Tanska haluaa edelleen olla yksi isäntäkaupungeista. Täysin satavarmaa asia ei ilmoituksesta huolimatta ole, mutta hyvin todennäköistä.

– DBU:ssa olemme valmiita järjestämään neljä EM-ottelua kesällä 2021, mutta emme voi tehdä sitä ilman yhteistyökumppaneitamme, sanoi Tanskan liiton puheenjohtaja Jesper Möller STT:n uutisessa.

UEFAlta tulleiden tietojen mukaan vuoden 2021 kisat pyritään pelaamaan mahdollisimman pitkälle samalla tavalla, samoissa paikoissa ja samoilla päivämäärillä kuin 2020 kisat oli määrä pelata. Jos tämä pitää paikkaansa – ja Tanska täyttää edelleen kisavaatimukset – Suomi pelaa historiansa ensimmäisen EM-lopputurnausottelun Kööpenhaminassa kesäkuussa 2021.