Huuhkajien valmennusryhmän tärkeä jäsen, Mika Nurmela, haluaa pysyä positiivisena kaiken negan keskellä. Nurmela etsii Arvokisat.com – sivuston haastattelussa hyviä puolia sille, että EM-lopputurnausta jouduttiin siirtämään vuodella.

– Jos ja kun haluan positiivisesta ajatella, niin jalkapalobuumi Suomessa – saatiin lisää jatkoaikaa sille. Reilu vuosi aikaa huumaa nostattaa entisestään suomalaisen jalkapallon osalta. Kisat on sitten joka tapauksessa edessä. Pelaajille on ehkä haastavampaa, kun ne joutuu odottamaan vuoden, olisivat varmasti halunneet heti mennä kisoihin ja pelata, Nurmela kertoi Arvokisoille.

– Aika menee kuitenkin yllättävän nopeasti, kunhan saadaan jalkapallo pyörimään Euroopassa koronan jälkeen. Syksystä tulee tosi tiivis. Alkaa uusi valmistautuminen. Meillä seuraava se, että Nations League on taas edessä syksyllä ja lähdetään pärjäämään siinä, Nurmela vakuuttaa.

Mika Nurmela kuuluu Markku Kanervan valmennusryhmään yhdessä Kari Martosen, Antti Niemen, Jari-Pekka Keurulaisen sekä Henri Lehdon kanssa. Nurmelan sanoille antaa perspektiiviä myös pitkä ja menestyksekäs pelaajaura Huuhkajissa ja useammassa Euroopan sarjassa.