Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva tunnetaan erittäin tarkkana ja pedanttina työnsä suhteen – kuten opettajankoulutuksen saaneelle ihmiselle tunnusomaista onkin. Etenkin ”Riven” palaverit ovat olleet tietynlaisen legendan maineessa.

Kokenut Huuhkajatoppari Joona Toivio tuntee Kanervan toimintatavat pitkältä ajalta ja sanoo muutostakin tapahtuneen, vaikka peruslinjat ovat ja pysyvät.

– On Rive muuttunut vuosien varrella. Paljon on vanhaa, mutta paljon on muuttunutkin. Palaverit ovat ainakin lyhentyneet, Toivio naurahtaa Suplan Markku Kanerva – kulissien takaa -podcastissa.

Kokonaisuutena Kanerva ansaitsee Toivion mukaan isosti kiitosta.

– Hän on muuttunut vuosien varrella pelaajalähtöisempään suuntaan ja hänellä on iso osuus joukkueen hyvän ilmapiirin muodostumisessa. Lähestulkoon joka kokoontumisessa on joku ryhmädynamiikkaharjoitus, niin kuin Rive niitä kutsuu, Toivio kertoo.