Joel Pohjanpalon HSV valmistautuu 2. Bundesliigan jatkumiseen muiden joukkueiden tapaan viikon mittaisella leirillä, joka hampurilaisseuralla pidetään Herzogenaurachissa.

HSV:n leirille matkasi luonnollisesti koko ykkösjoukkue taustoineen, mutta tämän lisäksi leirille otettiin mukaan muutamasta nuoresta pelaajasta koostuva ns. back-up -ryhmä, jotta harjoitukset voidaan viedä läpi mahdollisimman täysipainoisesti.

Back-up -ryhmän myötä leirillä on kaksi suomalaispelaajaa, sillä Pohjanpalon lisäksi myös poikien maajoukkuepelaaja ja jo pidempään HSV:n organisaatiossa pelannut Anssi Suhonen on mukana leirillä. Kotimaassa alkukevään viettänyt Suhonen liittyi leirille hiukan muiden jälkeen karanteeninsa päätyttyä.

HSV jatkaa kautta sunnuntaina Greuther Fürthin vieraana. 25 kierroksen jälkeen HSV on karsijan paikalla vain pisteen päässä suorasta noususta. Viidentenä olevalla Greuther Fürthillä on vielä myös mahdollisuus nousta nousutaisteluun, joten avaus tauon jälkeen on haastava.