Tanskan Superliga jatkui torstaina rästiottelulla ja viikonloppuna pelataan täysi ottelukierros. Valtaosalla joukkueista on pelaamatta kaksi runkosarjaottelua. Sen jälkeen liiga jakautuu ylä- ja alaloppusarjaan.

Esbjerg on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. EfB:n Joni Kauko ei katso vielä tätä kautta pitemmälle.

– Totta kai kaikki panokset lyödään nyt loppukauteen. Yritetään säilyä alaloppusarjan kautta suoraan tai karsinnan avulla. Se on ainoa tavoite mihin nyt tähdätään ja sitten katsotaan tilanne sen jälkeen, Kauko sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

A-maajoukkueen kapteenin Tim Sparvin edustama FC Midtjylland johtaa Superliigaa peräti 12 pisteen erolla ennen toisena olevaa FC Kööpenhaminaa. Kauko uskoo johdon pitävän loppuun asti.

– Kyllä pitäisi aika ihme käydä, jos Midtjylland ei voita mestaruutta. Heillä on todella paljon yksilötaitoa ja hankkivat pisteitä tasaiseen tahtiin. Se on erottanut heidät Kööpenhaminasta tällä kaudella.