Bundes-Luke -podcastissa Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky kävi läpi taannoista mediakohua Saksassa. Tällöin nousi haloo, kun silloin Bayernissa pelannut ranskalaistähti Franck Ribery oli tilannut tunnetusta ravintolasta ”kultaisen pihvin” ja kerskaillut asialla sosiaalisessa mediassa.

– Lähtökohtaisesti ihmiset saa tehdä rahoillaan mitä haluaa. Minä tykkään muista asioista kuin Frank Ribery. Jos Frank postaa kuvia, kun ostaa kahden tonnin pihvin, niin minä sanon vain että vi**u mikä idiootti.

– Hänelle se toimii, mikä minulla on oikeus sanoa mitään häntä vastaan, hän on ne rahat tienannut, hän on antanut satoja syöttöjä, tehnyt satoja maaleja, voittanut mestaruuksia. Antaa mennä ja kukin saa tehdä mitä haluaa, se on tämän elämän suola ja vapaus, Lukas Hradecky sanoi Bundes-Luke podcastissa.