Huuhkaja-toppari Joona Toivio vieraili Suplan ”Rive -kulissien takana” -podcastissa. Toivio kävi haastattelussa läpi mm. Markku Kanervan huumorintajua.

Hän paljastaa, että Kanerva on aika kohtuullisen ahkera heittämään herjaa.

– On, mutta hänen huumorinsa ei aina välttämättä uppoa aina kaikkiin! Sanotaan, että olen kuullut parempiakin vitsejä! Kyllä hän heittää läppää. Ei koko aikaa, eikä se aina osu ja uppoa, hän naurahtaa.

Toiviolta myös kysytään, miltä on tuntunut se, että Kanerva näkyy hyvin tiiviisti tiedotusvälineissä ja muussa julkisuudessa. Toivion mielestä tämä kaikki on ansaittua.

– Mun mielestäni se on ihan huikea juttu ja ihan ansaitusti. Onhan se äijä jo elävä legenda suomalaisessa futiksessa! Ensin hän vei alle 21-vuotiaat EM-kisoihin ja sitten miehet. Kyllä sillä pitää jo jonkinlainen legandastatus jo tullakin. Ihan ansaitusti hän on esillä.