Fortuna Sittardissa Hollannissa pelaava Huuhkajahyökkääjä Rasmus Karjalainen on kotimaisemissa harjoittelemassa Hollannin sarjakauden tultua lopullisesti peruutetuksi. Milloin edessä on paluu Hollantiin, se on vielä täysin auki.

Karjalainen oli viimeisten joukossa odottamassa Hollannissa päätöstä jatkosta, kunnes huhtikuun alussa palasi Suomeen. Sen jälkeen tuli tieto, että seuraavat sarjapelit ovat edessä aikaisintaan syyskuussa.

– Katsotaan, kutsutaanko meidät toukokuussa takaisin ja pidämme kesäkuussa loman vai mennäänkö henkilökohtaisella ohjelmalla heinäkuuhun asti. Kukaan ei tiedä mitään, Karjalainen totesi Lapin Kansalle.

– Täytyy vain hyväksyä tämä. Ihanne olisi, että päätöksen ansiosta pääsisimme syyskuussa pelaamaan jopa yleisön edessä. Yleisö on kuitenkin niin merkittävä osa koko tätä juttua.

Toistaiseksi Karjalainen pitää kuntoa ja virettä yllä yksinään, eikä sinänsä pane tätä pelkästään pahakseenkaan.

– Olen aina ollut hyvä treenaamaan yksin, Karjalainen toteaa.

– Olen tehnyt todella kovaa treeniä. Nälkä on ihan hirveä. Yritän ottaa maksimin itsestäni irti, kehittää heikkouksiani ja vahvistaa vahvuuksiani.