Huuhkajakapteeni Tim Sparv on seuransa FC Midtjyllandin kanssa pääsemässä taas tositoimiin toukokuun lopulla, kun Tanskan liigan ottelut jatkuvat.

Sparvin sopimus tiukasti mestaruudessa kiinni olevan FCM:n kanssa päättyy tähän kauteen eli normaaliin tapaan kesäkuun lopussa. Kun kausi koronatauon takia venyy heinäkuun lopulle saakka, asettaa tämä Sparvin erikoiseen tilanteeseen.

Pelit nimittäin loppuisivat nykysopimuksen myötä kesken kauden.

– Toivon että saan päälle lyhyen sopimuksen ja pääsen allekirjoittamaan sen kohta. Eli sopimuksen, joka ulottuu heinäkuun viimeiseen päivään asti, Sparv sanoo Yle Sportenille.

– Kauden jälkeen kaikki ovet ovat avoinna. Nyt haluan todella olla mukana tässä joukkueessa viimeiseen otteluumme saakka ja toivottavasti pääsen nostamaan kannua kolmannen kerran. Se tuntuu tärkeältä.