Kakkosbundesliigan kuumin maalitykki, Joel Pohjanpalo, palaa Leverkuseniin, kun hänen lainasopimuksensa loppuu kesäkuun lopussa.

Hienot näytöt HSV:n paidassa pöytään lyönyt Pohjanpalo muistuttaa, että hänellä on vielä sopimus taskussa.

– Ainoat faktat, jotka tiedän, ovat ne, että Hampurilla ei ole osto-optiota ja että minulla on vielä kahden vuoden sopimus Leverkusenin kanssa, Pohjanpalo kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Koronapandemia vaikeuttaa siirtomarkkinoita tällä hetkellä, mutta onneksi olen antanut hyviä näyttöjä. Totta kai tiedostan, että on tosi tärkeää, että peliaikaa tulisi ensi kaudella, jotta olen iskussa kisoissa.

Joel Pohjanpalon ympärillä on spekuloitu paljon. Vahvat otteet HSV:n paidassa ovat luonnollisesti nostaneet arvioihin pysymisen Hampurissa tai siirron muualle. Toisaalta – Leverkusenin hyökkäyskaluston ennustetaan elävän seuraavan siirtoikkunan aikana, joten Pohjanpalon maalisuma tuskin ainakaan vähentää Leverkusenin halua antaa ”Dangerille” kunnon mahdollisuus ”Werkselfissa”.