Lukas Hradecky ja Bayer 04 Leverkusen kamppailevat tiistai-iltana Saksan Cupin finaalipaikasta. Vastassa on cupin superyllättäjä FC Saarbrücken. Joukkue on Saksan Cupin historiassa ensimmäinen neljänneltä sarjatasolta välieriin saakka yltänyt joukkue.

Ottelu pelataan Saarbrückenin Hermann Neuberger Stadiumilla, mutta koronarajoitusten takia joukkue ei nyt saa tukea kotiyleisöltään. Lisäksi Regional-ligan kausi ei ole vielä käynnissä, joten Saarlandin ylpeys joutuu kamppailuun myös ilman ottelutuntumaa.

– Vastustaja on nyt vähän riisuttu aseistaan koronatilanteen myötä, Hradecky arvioi Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

– Erikoinen tapahtuma varmaan sielläkin tulossa ilman katsojia. Totta kai meidän pitää kuitenkin voittaa ja siitä lähdetään.

Ottelu tiistaina alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.