Irlanti nimesi joukkueensa syyskuun Nations Leaguen otteluihin Bulgariaa ja Suomea vastaan. Huuhkajat kohtaa Irlannin vieraskentällä 6. syyskuuta. Suomen joukkue julkaistaan ennakkotietojen mukaan iltapäivällä tiistaina.

Irlannin joukkue Bulgariaa ja Suomea vastaan:

Maalivahdit: Darren Randolph (West Ham United), Mark Travers (Bournemouth), Kieran O’Hara
Puolustajat: Seamus Coleman (Everton), Matt Doherty (Wolves), Enda Stevens (Sheffield United), Shane Duffy (Brighton and Hove Albion), John Egan (Sheffield United), Darragh Lenihan (Blackburn Rovers).
Keskikenttäpelaajat: James McCarthy (Crystal Palace), Harry Arter (Fulham), Jeff Hendrick (unattached), Alan Browne (Preston North End), Conor Hourihane (Aston Villa), Jayson Molumby (Brighton and Hove Albion), Robbie Brady (Burnley).
Hyökkääjät: Callum Robinson (Sheffield United), Callum O’Dowda (Bristol City), James McClean (Stoke City), Aaron Connolly (Brighton and Hove Albion), Adam Idah (Norwich City), Troy Parrott (Tottenham Hotspur – on loan at Millwall), Shane Long (Southampton)

Nations Leaguen ottelut näytetään suorina lähetyksinä V Sport -kanavilla ja Viaplayn kautta.