Suomen A-maajoukkueessa 60 ottelua pelannut Olli Huttunen täyttää tiistaina 60 vuotta. A-maajoukkuepeliensä lisäksi Huttunen pelasi 40 poikien ja nuorten maaottelua, joten hän edusti Suomea peräti 100 kertaa maajoukkuetasolla.

Tämän lisäksi Olli Huttunen toimi Huuhkajien apuvalmentajana kahdeksan vuoden ajan sekä yhden, ikimuistoisen, ottelun joukkueen päävalmentajana. Stuart Baxterin lähdön jälkeen Huttunen otti ohjat käsiin yhden ottelun ajaksi: Suomi voitti Olympiastadionilla San Marinon 8-0 ottelussa, jossa Mikael Forssell teki hattutempun ja Jari Litmanen pelasi, ainakin toistaiseksi, viimeisen A-maaottelunsa.

Olli Huttunen teki myös merkittävän uran seurajoukkuetasolla. Hän pelasi 431 pääsarjaottelua, kaikki Hakassa, ja voitti sekä Suomen mestaruuden että Suomen cupin. Saman tempun hän teki Hakan valmentajana.

Olli Huttunen kuuluu suomalaisen jalkapallon Hall of Fameen.