MTV tiedusteli Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrandelta, miksi tiedotustilaisuus siirrettiin tiistai-iltapäivältä tuonnemmaksi. Tilaisuudessa oli tarkoitus julkaista Huuhkajien joukkue 3. syyskuuta pelattavaan otteluun Walesia vastaan.

– Liikkuvia osia oli liikaa, että olisimme pystyneet vastaamaan kysymyksiin. Siksi otimme aikalisän, Marco Casagrande sanoi MTV:lle.

Palloliitto toivoo, että Huuhkajien ja Pikkuhuuhkajien ottelut, sekä myös Eurooppa-liigan karsintaottelut, voitaisiin pelata ilman maahantulokaranteenia – siis nimenomaan karanteenia Suomeen. Jos poikkeuslupaa ei tule, ei Wales voi tulla maahan eikä myöskään osa Suomen pelaajista – siksi ottelu siirrettäisiin UEFAn määräämään paikkaan.

– Emme halua, että epidemiariski kasvaa. Toinen puoli on, että mikäli poikkeuslupaa ei saada, tulee maajoukkueille ja seurajoukkueille kohtuuttomia seurauksia, Casagrande sanoi MTV:lle.