Petteri Forsell kertoi Iltalehdelle, että hän oli odottanut olevansa valittujen pelaajien joukossa, kun Huuhkajien joukkue Nations Leaguen avausotteluihin julkaistiin torstaina. Näin ei ollut, mutta Forsell korosti, että työ jatkuu kovana.

– Siinähän on pelimiehiä jengi täynnä, Petteri Forsell sanoi Iltalehden haastattelussa.

– Itse olen myös hyvä pelimies ja kehittynyt paljon varsinkin puolustussuuntaan parin viime vuoden aikana. Erityisesti työmoraali alaspäin on kasvanut, minkä takia pelasin myös Kielcessä puolustavammassa roolissa muutaman pelin pelikieltojen ja loukkaantumisien takia.

Pelit seurajoukkueissa ovat myös sujuneet hyvin.

– Pelasin myös henkilökohtaisesti hyvän loppukauden, ja nyt on alkanut hyvin, niin odotin kyllä ehdottomasti, että olen mukana. Huomenna taas työkengät jalkaan, kohti työntekoa ja kehittymistä. Ei tässä päätä laiteta pensaaseen, Forsell sanoi Iltalehdelle.