Wales nimesi joukkueensa 3. syyskuuta jossain pelattavaan otteluun Suomi-Wales. Vielä on epäselvää, pelataanko ottelu Suomessa vai jossain muualla, riippuen valtiovallan päätöksistä karanteeniasioissa. Joka tapauksessa, Ryan Giggs sai ryhmäänsä myös supertähdet Gareth Balen ja Aaron Ramseyn.

Suomen joukkue julkaistaan Palloliiton mukaan heti, kun se on mahdollista.

Walesin valinnat:

Maalivahdit: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Danny Ward (Leicester City), Adam Davies (Stoke City)
Puolustajat: Chris Gunter, Ashley Williams, Ben Davies (Tottenham), Conner Roberts (Swansea City), Tom Lockyer (Charlton Athletic), Ethan Ampadu (Charlton Athletic), James Lawrence (Anderlecht), Ben Cabango (Swansea City), Neco Williams (Liverpool)
Keskikenttäpelaajat: Aaron Ramsey (Juventus), Jonathan Williams (Charlton Athletic), Harry Wilson (Liverpool), David Brooks (Bournemouth), Matthew Smith (Manchester City), Daniel James (Manchester United), Will Vaulks (Cardiff City), Joe Morrell (Bristol City), Dylan Levitt (Manchester United)
Hyökkääjät: Gareth Bale (Real Madrid), Hal Robson-Kanu (West Brom), Tyler Roberts (Leeds United), Rabbi Matondo (Schalke), Kiefer Moore (Cardiff City)