Huuhkajavalmentaja Markku Kanerva kertoi Iltalehden haastattelussa, että hän on ollut yhteydessä Bundesliigan Schalkessa mukavasti peliaikaa saaneen Malick Thiawin kanssa.

Nuori keskuspuolustaja ei ole vielä lopullisesti päättänyt, mihin maajoukkueeseen hän aikoo satsata. Iltalehden kysymykseen siitä, onko Thiaw sanonut suoraan, että Huuhkajat kiinnostava, Kanerva antoi yhden sanan vastauksen: ”Kyllä”.

– Malickilla ei ole vielä Saksan passia. Hän sanoi haluavansa pitää meidät ajan tasalla, milloin saa passin ja muut asiat kuntoon. Meillä oli oikein hyvä keskustelu, ja hän arvosti sitä, että olin yhteydessä, Huuhkajien pääluotsi Kanerva sanoo.

Haastattelussa Markku Kanerva arvioi, että jo keväällä saatetaan saada jonkinlainen ratkaisu siitä, minkä maajoukkueen paidan Thiaw jatkossa pukee päällensä.