Pafosin saumat Kyproksen liigan playoffseihin kariutuivat jo viikonloppuna, mutta joukkue hoiti leiviskänsä runkosarjassa kunnialla loppuun. Ermis Aradippou kaatui maanantain päätöskierroksen ottelussa maalein 3-1.

Ottelu oli pitkään tilanteessa 1-1 kahden aikaisen maalin jälkeen. Sen jälkeen esiin astui Onni Valakari, joka vei ensin rangaistuspotkusta Pafosin johtoon tunnin pelin jälkeen ja sinetöi vielä päätösnumerot viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Valakarin tavoin myös Paulus Arajuuri uurasti jälleen täyden 90-minuuttisen Pafosin kokoonpanossa.

Pafosin sijoitus runkosarjassa oli lopulta seitsemäs ja edessä on taistelu sarjapaikasta alemmassa loppusarjassa. Pafos lähtee kuitenkin parhaista asemista jatkoon ja putoaminen on käytännössä melkoisen teoreettinen pelko.