Huuhkajissa vahvoja otteita syksyllä esittänyt Leo Väisänen on viettänyt käytännössä koko talven sairaslistalla, mutta nyt loukkaantuminen alkaa olla voitettu kanta.

Väisänen mursi kuuluisassa Ranska-voitossa jalkapöytänsä ja kausi päättyi siihen paikkaan. Jalka leikattiin nopealla aikataululla, mutta sen kuntoutukseen meni paljon aikaa. Hän on nyt harjoitellut seurajoukkueensa Elfsborgin mukana täysipainoisesti noin viikon ajan ja on näillä näkymin jälleen pelikunnossa alkavalla viikolla.

– Alan pikkuhiljaa olemaan iskussa. Tuntuu upealta ja kunto alkaa olemaan hyvä eli suunta on vain ylöspäin. Lääkäriltä tuli myös jo vihreää valoa sille, että voin harjoitella täysillä. Kauan odotettu kentälle paluu alkaa siis vihdoin häämöttää, Väisänen iloitsee Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.