Union Berlinin Joel Pohjanpalo nousi otsikoihin iskemällä lauantaina Bundesliigan ottelussa hattutempun Werder Bremenin verkkoon.

Avauskokoonpanoon palannut Pohjanpalo haki muun joukkueen tapaan jyvää avausjakson, mutta tauon jälkeen alkoi tapahtua. Pohjanpalo pamautti johtomaalin lähietäisyydeltä 50. minuutilla ja teki 2-0-maalin vain kolmen minuuttia myöhemmin. Hattutemppunsa ’Danger’ viimeisteli 67. minuutilla.

Tehtävä oli täytetty ja Pohjanpalo otettiin vaihtoon 72. minuutilla. Werder kavensi vielä lopussa, mutta se jäi kosmetiikaksi ja Union voitti ottelun Pohjanpalon osumilla 3-1.

Voiton myötä Union on edelleen mukana taistelussa paikoista ensi kauden eurokentille. Ex-huuhkajakippari Niklas Moisanderin Werder joutuu sen sijaan taistelemaan vielä sarjapaikkansa puolesta.