Marcus Forss nähtiin pienen tauon jälkeen Brentfordin avauksessa lauantaina ja onnistui myös maalinteossa Prestonia vastaan.

Brentfordilla oli alla neljä perättäistä tasapeliä ja kokoonpanoa lauantain otteluun oli rukattu uusiksi. Tämä toi myös tulosta, sillä ”Bees” haki pisteet Prestonilta selvin 5-0-lukemin.

Avaukseen noussut Forss iski Brentfordin toisen maalin 26. minuutilla ohjaamalla pallon varmasti verkon perukoille reilusta viidestä metristä. Forss otettiin vaihtoon reilu kymmenen minuuttia ennen loppua ottelun jo ratkettua.

Suora nousu Valioliigaan alkaa olla utopiaa Brentfordille, mutta voitto vankisti joukkueen asemia nousukarsintapaikoilla. Brentford on nyt kolmantena, kun kautta on pelaamatta 5-6 kierrosta.