Rasmus Karjalaisen loukkaantuminen maaliskuussa on osoittautunut ennakoitua pahemmaksi ja EM-lopputurnaus jää mieheltä väliin.

Karjalainen loukkaantui Örebron harjoituksissa jo ennen Huuhkajien kokoontumista maaliskuussa, mutta leiri jäi käytännössä kesken alkuunsa. Voimalla pallon päähän saanut Karjalainen joutuu nyt seuran ilmoituksen mukaan olemaan sivussa kentiltä vielä ainakin kuusi viikkoa.

Paluu venyy näin aivan EM-lopputurnauksen kynnykselle. Päävalmentaja Markku Kanerva on keskustellut jo Karjalaisen kanssa ja on selvää, että kisoihin Karjalainen ei mukaan ehdi.’

– Nyt on tietysti tärkeintä, että mies saadaan kuntoon. Mutta on tietysti selvää, ettei Rasse tule toipumaan siinä aikataulussa, että EM-kisavalinta olisi mahdollinen. Se on varmasti iso pettymys, mutta hän vahva tyyppi ja palaa tuostakin vahvempana, Kanerva totesi Palloliiton verkkosivuilla.