Rasmus Karjalaista ei nähdä EM-lopputurnauksessa kevään harmittavan loukkaantumisen takia, mutta kisat Karjalainen seuraa tiiviisti.

Karjalaisella todettiin Huuhkajien maaliskuun leirillä seurajoukkueen riveissä tullut vamma kaulavaltimossa ja lopulta edessä oli pitkä lepo. Tämän myötä myös unelma pelaamisesta EM-lopputurnauksessa haihtui.

Karjalainen myöntää, että tosiasioiden edessä oli kova paikka olla, mutta on samalla tyytyväinen, että mahdollisesti hengenvaarallinenkin vamma löydettiin ajoissa. Joukkueesta sivuun jääminen ei Karjalaisen kesäsuunnitelmia kuitenkaan paljon muuta – hän on hengessä mukana sataprosenttisesti.

– Se on kaveriporukka. Jos olet vaihtopenkillä, etkä saa peliaikaa, olet silti täysillä mukana. Se on kunnia-asia, Karjalainen painottaa Kalevalle.

– Haluaisin olla nauttimassa ainutlaatuisesta tapahtumasta, mutta nyt olen joukkueen suurin fani kotona.