Huuhkajien kanssa samassa EM-lohkossa pelaava Belgia sai hyviä ja huonoja uutisia sairastuvalta.

Mestarien liigan finaalissa loukkaantunut Kevin de Bruyne pystyy näillä näkymin pelaamaan EM-kilpailuissa. De Bruyne mursi Chelseaa vastaan vasemman silmäkuoppansa ja mursi nenänsä. Hän kävi leikkauksessa korjauttamassa silmäkuopan.

– Kaikki meni hyvin. Hän on mukanamme EM-kilpailuissa. Leikkaus oli tärkeä pidemmällä tähtäimellä. Se ei kuitenkaan tarvitse pitkää toipumisaikaa ja varmistimme vain, ettei mitään tapahdu tulevaisuudessa, Belgian päävalmentaja Roberto Martinez valotti maan tiedotustilaisuudessa.

Keskikentän taituri ei ole kuitenkaan näillä näkymin mukana avausottelussa Venäjää vastaan.

– Hän ei ole varmaan vielä Venäjää vastaan mukana ja analysoimme tilanteen päivä kerrallaan, Martinez jatkoi.

Belgia sai myös hyviä uutisia Eden Hazardin pelikunnosta. Hazard pelasi viime ottelussa Kroatiaa vastaan pelikentälle loukkaantumisen jälkeen. Hazard pelasi viimeiset yhdeksän minuuttia, kun Belgia voitti Romelu Lukakun maalilla 1-0.