Markku Kanerva julkisti tiistaina Huuhkajien ryhmän tuleviin EM-kilpailuihin. Myös muut maat ovat nimenneet joukkueensa ensi viikolla alkavaan turnaukseen.

UEFA:n takaraja joukkueen ilmoittamiselle oli tiistaina ja näin joukkueet ovat selvillä. Kisajoukkueeseen sai nimetä poikkeuksellisesti 26 pelaajaa aiemman 23 sijaan. Lisäksi vielä ennen turnauksen alkua on mahdollisuus tehdä muutoksia, mikäli joukkueissa ilmenee koronatapauksia.

Huuhkajien lohkossa pelaavat Belgia, Tanska ja Venäjä.

EM-kilpailujen avauspeli pelataan 11.6. Huuhkajien avausottelu on Tanskaa vastaan 12.6.

Belgian joukkue:
Maalivahdit: Thibaut Courtois (Real Madrid), Simon Mignolet (Club Bruges), Matz Sels (Racing Strasbourg)

Puolustajat: Toby Alderweireld (Tottenham), Dedryck Boyata (Hertha Berlin), Timothy Castagne (Leicester), Jason Denayer (Lyon), Thomas Meunier (Borussia Dortmund), Thomas Vermaelen (Vissel Kobe), Jan Vertonghen (Benfica)

Keskikenttäpelaajat: Nacer Chadli (Istanbul Basaksehir), Kevin de Bruyne (Manchester City), Leander Dendoncker (Wolves), Thorgan Hazard (Borussia Dortmund), Dennis Praet, Youri Tielemans (both Leicester), Hans Vanaken (Club Bruges), Axel Witsel (Borussia Dortmund)

Hyökkääjät: Michy Batshuayi (Crystal Palace), Christian Benteke (Crystal Palace), Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Jeremy Doku (Stade Rennes), Eden Hazard (Real Madrid), Romelu Lukaku (Inter Milan), Dries Mertens (Napoli), Leandro Trossard (Brighton)

Tanskan joukkue:
Maalivahdit: Kasper Schmeichel (Leicester City), Jonas Lossl (Midtjylland), Frederik Ronnow (Schalke)

Puolustajat: Jens Stryger Larsen (Udinese), Simon Kjär (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), Joachim Andersen (Fulham), Daniel Wass (Valencia), Mathias Jörgensen (Kööpenhamina), Joakim Maehle (Atalanta), Jannik Vestergaard (Southampton), Nicolai Boilesen (Kööpenhamina)

Keskikenttäpelaajat: Mathias Jensen (Brentford), Christian Norgaard (Brentford), Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham), Thomas Delaney (Borussia Dortmund), Anders Christiansen (Malmö), Christian Eriksen (Inter Milan), Mikkel Damsgaard (Sampdoria), Robert Skov (Hoffenheim)

Hyökkääjät: Martin Braithwaite (Barcelona), Andreas Cornelius (Parma), Andreas Skov Olsen (Bologna), Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Kasper Dolberg (Nizza), Jonas Wind (Kööpenhamina)

Venäjän joukkue:
Maalivahdit: Juri Djupin (Rubin), Matvei Safonov (Krasnodar), Anton Shunin (Dinamo Moskva)

Puolustajat: Georgi Dzhikiya (Spartak Moskova), Igor Diveev (TsSKA Moskova), Juri Zhirkov (Zenit), Vjatsheslav Karavajev (Zenit), Fjodor Kudrjashov (Antalyaspor), Andrei Semenov (Akhmat), Mario Fernandes (TsSKA Moskova)

Keskikenttäpelaajat: Dmitri Barinov (Lokomotiv Moskova), Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moskova), Maksim Mukhin (TsSKA Moskova), Aleksandr Golovin (Monaco), Daniil Fomin (Dinamo Moskova), Roman Zobnin (Spartak Moskova), Alexei Ionov (Krasnodar), Daler Kuzjajev (Zenit), Andrei Mostovoi (Zenit), Magomed Ozdoev (Zenit), Denis Makarov (Rubin), Aleksei Mirantshuk (Atalanta), Denis Tsheryshev (Valencia)

Hyökkääjät: Artjom Dzjuba (Zenit), Anton Zabolotny (TsSKA Moskova), Aleksandr Sobolev (Spartak Moskova)