EM-kisoihin valmistautuneilla Espanjalla ja Ruotsilla on todettu kisojen alla koronatartuntoja. Suomen joukkueessa on tiukka koronakuri eikä siitä ole lipsuttu.

Huuhkajat viettävät EM-kisat omassa kuplassaan, joka alkoi jo Helsingin leirityksestä. Pelaajat eivät saa tavata ulkopuolisia eivätkä saa poistua kuplan ulkopuolelle.

Huuhkaja-hyökkääjä Joel Pohjanpalon mukaan joukkueessa on tiukat koronatoimet eikä niistä ole lipsuttu.

– Meillä on [lääkäri] Heikki Kinnunen pitänyt huolen siitä, että meillä on kaikki asiat kunnossa koronaan liittyen. Jo aikaisemmissa tapahtumissa, kuten nytkin, kaikki asiat on hoidettu erittäin mallikkaasti eikä meidän toiminnassa ole tarvinnut muuttaa mitään. Olemme totta kai lukeneet mediasta mitä muissa maajoukkueissa on ollut enkä tiedä millaiset säännöt siellä on ollut. Kuten kaikki varmasti tietävät, niin meillä on erittäin tiukat säännöt ja niistä on yhdessä sovittu ja yhdessä pidetty kiinni, Pohjanpalo kertoi torstaisessa lehdistötilaisuudessa.