Huuhkajien ehdottomiin avainpelaajiin EM-lopputurnauksessa kuulunut Paulus Arajuuri siirtyy alkavalle kaudelle uuteen seuraan.

Kaksi edelliskautta Pafosia Kyproksen pääsarjassa edustanut Arajuuri vaihtaa samassa sarjassa pelaavan Anorthosis Famagustan riveihin. Siirto on vielä sinettiä vailla ja edessä on lääkärintarkastus Arajuuren palattua saarivaltioon.

Anorthosis on perinteikkäimpiä ja menestyneimpiä kyproslaisia seuroja. Tilillä on 13 mestaruutta ja 11 cupin voittoa. Päättyneellä kaudella Anosthosis sijoittui Kyproksen liigassa neljänneksi. Joukkue ei ole koskaan pudonnut Kyproksen pääsarjasta ja oli myös ensimmäinen kyproslainen joukkue Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Anorthosis joutui jättämään juurensa vuonna 1974 Turkin miehitettyä saaren itäosan ja myös Famagustan kaupungin. Seura on sen jälkeen kotiutunut Larnakaan.