Venäjä puristi tiukassa paikassa pakkovoiton kaataessaan Huuhkajat 1-0. Venäläisten sankari oli Aleksei Mirantshuk, joka pääsi ensimmäisen puoliajan lisäajalla viimeistelemään ottelun ainoaksi jääneen maalin.

Mirantshuk sai liikaa tilaa Suomen rangaistusalueella ja sai jalan vapaaksi. Enempää hän ei tarvinnut, vaan sijoitti pallon varmasti verkkoon.

– Tein toki maalin, muttei se ole tärkeää. Se mikä on tärkeää, on että teimme tehtävämme, voitimme pelin, saimme kaivatut kolme pistettä ja nyt haluamme rakentaa tästä. Tässä vaiheessa voitto oli tärkein. Tämä turnaus on täynnä hyviä joukkueita ja jokainen peli on se ainoa, johon pitää keskittyä, Mirantshuk totesi UEFA:n sivujen mukaan.

Venäjän päävalmentaja Stanislav Tshertshesov suitsutti omiaan.

– Pelaajat olivat oikea joukkue tänään. He täyttivät sen mitä heidän piti ja ottivat voiton. Mielestäni se pelijärjestelmä jonka valitsin, oli oikea. Murtaaksemme heidän puolustuksen, meidän piti käyttää laitoja ja niin me teimme. Suunnitelma toimi, Venäjän luotsi pohti.