Suomi kohtaa Kazakstanin MM-karsintaottelussa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 4. syyskuuta. Ottelu alkaa kello 16.00.

Lipunmyynti MM-karsintaotteluun on käynyt kuumana, ja ottelu on tällä hetkellä loppuunvarattu. Otteluun vapautuu kuitenkin pieniä eriä lippuja eri katsomokategorioista torstaina ja lähipäivien aikana.

– Liput tulivat myyntiin erittäin lyhyellä varoitusajalla, mikä on aiheuttanut haasteita. Olemme tehneet kovasti töitä, jotta pystyisimme tarjoamaan turvallisen jalkapallojuhlan mahdollisimman monelle, tapahtumatoiminnon päällikkö Kalle Marttinen sanoo Palloliiton sivuilla.

– Lipunmyynti on aiheuttanut jonkun verran sekaannusta, ja pahoittelemme tätä. Olemme todella ilahtuneita siitä, että nopeasta aikataulusta ja erityisjärjestelyistä huolimatta kysyntä on ollut todella suurta. Kiitämme siitä kaikkia Huuhkajien kannattajia, myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.