Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan lohkovaiheen avausottelut pelattiin pääosin torstaina ja Huuhkajien joukkueille avaus oli vaikea.

Lukas Hradeckyn Bayer 04 Leverkusen avasi lohkovaiheen voitolla, kun Ferencvaros kaatui BayArenalla niukasti 2-1. Toisessa Eurooppa-liigan ottelussa Glen Kamaran Rangers puolestaan kärsi kotonaan 0-2-tappion Lyonille.

0-2-kotitappioita nähtiin myös Konferenssiliigassa, sillä samoin numeroin päättyi Daniel O’Shaughnessyn HJK:n avausottelu LASKia vastaan ja Paulus Arajuuren Anorthosis Famagustan kamppailu Partizan Balgradia vastaan. Thomas Lamin CSKA Sofia puolestaan taipui AS Roman vieraana 1-5-tappioon pelattuaan ottelun lopun vielä vajaalla.

Hyvä uutinen Huuhkajien osalta oli kuitenkin se, että kaikki viisi pelaajaa kuittaisivat täyden 90-minuuttisen ja Lam ”bonuksena” päälle vielä varoituksen ottelun loppuhetkillä.