Huuhkajat jatkaa MM-karsintoja lauantaina kohtaamalla Kazakstanin. Tällä hetkellä loppuunvarattuun otteluun avataan perjantain aikana muutama tuhat lippua myyntiin eri hintakategorioihin.

Aluehallintoviraston yllättävä päätös mahdollistaa ottelutapahtuman yleisömääräkapasiteetin kasvattamisen. Tällä hetkellä otteluun on myyty reilu 8000 lippua ja nyt kapasiteettia voidaan nostaa muutamalla tuhannella. Lisälippujen vapauttaminen myyntiin vaatii Lippupisteeltä manuaalista työtä ja lippuja tullaan lisäämään myyntiin perjantai-illan aikana pienissä erissä. Palloliitto suosittelee seuraamaan aktiivisesti lipunmyyntisivua, joka löytyy täältä.

Avin päätöksen johdosta myös ohjeet katsojille muuttuvat. Saapumisajan, palveluiden käytön ja stadionilta poistumisen porrastukset poistetaan. Katsojan ei tarvitse enää noudattaa ottelulipusta löytyvää saapumisaikaa. Pyydämme kuitenkin katsojia saapumaan ajoissa ottelutapahtumaan ruuhkien välttämiseksi. Ottelutapahtuma toteutetaan edelleen terveysturvallisesti. Kaikkien katsojien (ei koska alle 12-vuotiaita) tulee käyttää stadionin sisällä kasvomaskia. Lisäksi yhden penkin turvaväli katsomossa seurueiden välillä säilyy edelleen.