Huuhkajat ei ehtinyt kauaa murehtia lauantaista Ukraina-tappiota, kun joukkue matkasi jo sunnuntaina kohti Kazakstania ja Nur-Sultania. Lauantainen tappio oli kova kolaus Suomen MM-haaveille, mutta juna on mahdollista saada takaisin raiteilleen tiistaina.

Albin Granlund ei päässyt kentälle edellisessä ottelussa, mutta tiistaina hänet saatetaan nähdä tositoimissa, kun Nikolai Alho loukkaantui Ukrainaa vastaan. MM-karsintoja pelataan tiiviillä pelitahdilla, mutta se ei Granlundia haittaa. Uusi ottelu on aina uusi mahdollisuus.

– Hävisimme pari päivää sitten, ja nyt tulee nopea mahdollisuus kuitata se häviö ja ottaa kolme pistettä tästä pelistä. Voitolla olemme tosi hyvin mukana ja unelma elää vielä. Mennään vain pelaamaan ja voittamaan peli, Granlund iski reseptin pöytään Huuhkajien maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Kazakstanin ja Suomen välinen ottelu alkaa kello 17.00.