Voitot karttoivat Huuhkajien pelaajia viikon europeleissä. Ainoana voittoa pääsi juhlimaan Glen Kamara, mutta hänkin oli katsomon puolella.

Eurooppa-liigassa Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen haki tärkeän 1-1-tasapelin Real Betisin vieraana. Kaksikko pitää myös lohkon kärkipaikkaa tasapistein ja ovat tukevasti jatkopaikassa kiinni. Glen Kamara oli sivussa Rangersin kokoonpanosta 2-0-voitossa Bröndbystä. Rangers avasi näin voittotilinsä.

Konferenssiliigassa HJK koki kotonaan 0-5-rökäletappion Maccabi Tel Aviville. Daniel O’Shaughnessy, Santeri Hostikka ja Roope Riski olivat kaikki Klubin avauskokoonpanossa. Hostikka tuli jo tauolla vaihtoon, Riski sai vastuuta 82. minuuttia ja O’Shaughnessy kipparoi koko pelin. Thomas Lamin TsSKA Sofia hävisi kotonaan Zorjalle niukasti 0-1 Lamin pelatessa koko pelin.