Huuhkajat kokoontui Helsinkiin vähitellen maanantain aikana ja katseet alkavat olla lauantain MM-karsintaottelussa Ukrainaa vastaan.

”Vähitellen” on Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvan Mika Nurmelan mukaan avainsanoja. Useampi päivä ennen ottelua on melkein luksusta nykypäivänä.

– Tällainen viikko kun pelataan vasta lauantaina, on valmennuksen kannalta hyvä. Ollaan voitu antaa vähän huilia sitä tarvitseville ja keskiviikosta alkaen sitten jatketaan niin, että kaikki ovat täysillä mukana, Nurmela kertoi Huuhkajien tiedotustilaisuudessa.

Aikaa myös taktisten kuvioiden hiomiseen jää enemmän ja samalla myös vastustaja ehditään käydä läpi perustellisesti.Ollaan alettu käydä läpi Ukrainan pelaamista.

– Ukraina on taitava joukkue ja pelisysteemi alkaa olla vakiintunut uuden valmentajan alaisuudessakin. Hiukan heillä on peli muuttunut, Nurmela arvioi.

– Ukraina on äärimmäisen kova joukkue ja meillä pitää olla huippupäivä lauantaina, jotta pystymme heidät voittamaan ja siitä tietysti lähdetään, että näin on.