Huuhkajien MM-karsintarupeama huipentuu ensi ja seuraavalla viikolla pelattaviin Bosnia-Hertsegovina- ja Ranska-otteluihin.

Marraskuinen Suomi ei tarjoa kaikkein otollisimpia olosuhteita valmistautumiselle ja Markku Kanerva miehistöineen viettääkin valmistavat päivät Roomassa.

– Kartoitimme eri vaihtoehtoja aika laajalti ja tämä valikoitui lopulta. Meillä on kenttä ihan hotellin vieressä – itse asiassa melkein parin kentän kokoinen kenttä ja tämä on kaikkineen hyvä vaihtoehto, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

– Joukkueen kanssa kokoonnumme näin ollen suoraan maanantaina Roomaan ja siellä olemme torstaihin saakka. Lennämme sieltä Sarajevoon ja sieltä edelleen bussilla Zenecaan, jossa vedetään sitten viimeistelyharjoitus perjantaina ennen lauantain ottelua.