Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen varmisti sen, että pelit eurokentillä jatkuvat myös Eurooppa-liigan lohkovaiheen jälkeen voittamalla torstai-iltana Real Betisin.

Leverkusen voitti lohkon kärkikamppailun selvästi 4-0 ja otti yksin lohkon kärkipaikan nimiinsä. Voitolla Leverkusen otti tukevan otteen lohkon voitosta, mutta varmisti pelien jatkuvan lohkovaiheen jälkeen vähintään Konferenssiliigan jatkovaiheessa.

Glen Kamaran Rangers sen sijaan jäi Bröndbyn kanssa 1-1-tasapeliin, joten Rangersilla ei ole enää mahdollisuuksia lohkovoittoon. Se voi kuitenkin edetä vielä pudotuspelivaiheeseen.

Konferenssiliigassa Paulus Arajuuren Anorthosis Famagustan jatkomahdollisuudet menivät 2-2-tasapeliin Flora Tallinnan vieraana. Anorthosis johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta Flora nousi tasoihin.

Myös Thomas Lamin jatkohaaveet kariutuivat, kun TsKA Sofia hävisi Zorjan vieraana 0-1.