Teemu Pukin sadas A-maaottelu ei jättänyt jälkeensä toivottua makoisan voiton tuomaa jälkimakua, kun Huuhkajat hävisi Ranskalle.

Pukki sai 100 A-maaottelunsa täyteen Ranskaa vastaan ja palkittiin siitä hyvästä myös arvostetulla Erik von Frenckell -mitalilla, joka jaetaan automaattisesti sadannen maaottelun kunniaksi.

– Se ei ole päällimmäisenä mielessä, se iskostuu mieleen varmaan sitten myöhemmin. Nyt päällä on pettymys. Halusimme enemmän eikä sitä saatu, Pukki harmitteli Ranska-ottelun jälkeen.

– Harmittava tulos tänään, mutta kaikkemme tehtiin, hän jatkoi.

Suomen etsikkoaika osui ensimmäisen puoliajan alkuun, kun joukkueella oli vahva pallonhallintajakso. Se ei tuottanut kuitenkaan huippupaikkoja, ja lopulta Ranska pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Karim Benzema laukoi ottelun avausmaalin.

– Siinä oli hyvä vaihe meiltä. Ehkä siinä oli muutaman kerran sellainen tilanne, että olisi voinut pelata sinne linjan taakse, mutta Ranska on kova jengi ja he puolustivat tosi hyvin. Vaikka meillä oli se pallonhallinta, niin emme pystyneet oikein luomaan mitään vaarallista. Siinä näkee ehkä sen eron maailman ehdottomaan huippuun, Pukki analysoi.