Huuhkajien toppari Leo Väisänen ja keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller ovat tehneet jatkosopimukset seurojensa kanssa. Väisänen jatkaa Elfsborgissa ja Schüller Djurgårdenissa.

Väisänen on tehnyt Elfsborgin kanssa kesään 2024 saakka ulottuvan jatkosopimuksen. Väisänen siirtyi ruotsalaisseuraan hollantilaisesta FC Den Boschista talvella 2020.

– Tuntuu tosi hyvältä. IF Elfsborg on todella hieno seura, jolla on hyvä organisaatio, joten olen iloinen siitä, että sain jatkettua sopimustani. Tämä tuntui ehdottomasti oikealta päätökseltä tässä tilanteessa ja toivottavasti saavutamme yhdessä hyviä asioita, Elfsborg toteaa Väisäsen sivuilla.

Schüller sen sijaan on solminut kauden 2025 loppuun saakka kestävän jatkosopimuksen Djurgårdenin kanssa. Schüller siirtyi Djurgårdeniin vuosi sitten HJK:sta.

– Tämä oli helppo päätös minulle. Viihdyn todella hyvin tässä ympäristössä, seurassa ja ihmisissä sen ympärillä – kokonaisuus on hyvä. Rakastan pelaamista Djurgårdenissa ja viihdyn täällä Tukholmassa erittäin hyvin, Schüller iloitsee Djurgårdenin verkkosivuilla.