Kesällä FC Lahdesta hollantilaisen Emmenin riveihin siirtynyt Jasin Assehnoun on pelannut vahvaa kautta Eerste Divisiessä.

23-vuotias hyökkääjä on pelannut hienoa kautta Hollannissa. Vastuuta ja tehoja on tullut mukavasti ja joukkue taistelee noususta pääsarjaan.

– Ei vastuu yllätyksenä ole tullut. Olen sellainen pelaaja ja ihminen, että haluan aina pelata enkä istua penkillä. Pelatessa pystyy kehittymään ja näyttämään mitä osaa. Täällä kilpailu on kovaa ja joka viikko pitää treeneissä näyttää, että ansaitsee avauskokoonpanopaikan viikonloppuna, Assehnoun toteaa Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.

Assehnoun on tottunut nopeasti Eerste Divisien tempoon ja pelityyliin, vaikka eroa on Veikkausliigaan verrattuna.

– On se vähän erilaista, kuten varmasti moni on sanonut aiemminkin. Kilpailu ja pelaajien tahtotaso on eri tasolla kuin Suomessa. Kaikki haluavat enemmän ja vaaditaan enemmän. Se on kuitenkin hyvä kehitykselle ja itselleni pelaajana, Assehnoun muistuttaa.