Daniel O’Shaughnessy epäonnistui rangaistuspotkukilpailussa ja Karlsruhe hävisi HSV:lle pudoten Saksan cupista.

Ottelu oli varsin dramaattinen, sillä Karlsruhe johti ottelua jo 2-0 toisen puoliajan alussa. HSV tasoitti heti toisen maalin jälkeen ja sai mahdollisuuden tulla tasoihin rangaistuspotkusta. Sonny Kittel kuitenkin epäonnistui. Lisäajalla HSV tuli tasoihin, kun Robert Giatzel teki illan toisen maalinsa.

Jatko-ottelukaan ei tuonut ratkaisua, joten ottelu meni rangaistuspotkukilpailuun. Se sujui lähes samalla käsikirjoituksella kuin pelikin, sillä Karlsruhe pääsi niskan päälle, kun heiltä kaksi ensimmäistä vetäjää onnistui, kun taas HSV:n avauslaukoja epäonnistui. Sen jälkeen vaaka kääntyi, kun Karlsruhen seuraavat kolme epäonnistuivat ja HSV:n vastaavat onnistuivat. O’Shaughnessy epäonnistui ratkaisevassa rankkarissa.